!!!پسرا و دخترها از هم جنس هاتون دفاع کنین
3
2
1
Fight!
این تاپیک فقط برای خندیدن است و ارزش دیگری ندارد لطفا مطالب این تاپیک رو جدی نگیرین!!
در مجموع 1 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 1 مهمان
هيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 55 و در تاريخ السبت أبريل 10, 2021 12:56 am بوده است.
من نمیدونم چرا اینا الکی پست میزننdanoush نوشته است:این رو مطمئن باش که 100% دخترا
این دیگه کل کل نمیخواد کاملا معلومه
al_vampire نوشته است:دخترا بهترن ولی پسرا یه چیز دیگن
دانوش راست میگهal_vampire نوشته است:دخترا بهترن ولی پسرا یه چیز دیگن
اوه اوه نكن مدير جونRainyboy نوشته است:!!!!!اوه اوه ببین این تاپیک چه کرده
hamedmehraei نوشته است:
اوه اوه نكن مدير جون
يه چيزي بگو، ناسلامتي پسريا!!!!!!!!
آشيه كه خودت پختي
چه ربطی داره؟rhamid_esf نوشته است:عکس عای رو گذاشتی از پسرا دفاع می کنی فکر کنم مخت خورده به دیوار
یا عاشق شدی
حالا این برا پسرا بود یا دخترا؟ازکی میخواستی دفاع کنیshanb3h نوشته است:خب منم دفاع کنم ! میگن توو مدیریت مردها بخاطر اقتداری که دارن بهتر میتونن مدیریت کنن اما زنها احساساتین و ممکنه به مشکل بر بخورن ! از طرفی میگن زنها بخاطر تعهدی که نسبت به کارهاشون دارن بهتر کار رو انجام میدن (حالا نمیدونم این دفاع بود یه نه؟ :دی) بوس
danoush نوشته است:حالا این برا پسرا بود یا دخترا؟ازکی میخواستی دفاع کنیshanb3h نوشته است:خب منم دفاع کنم ! میگن توو مدیریت مردها بخاطر اقتداری که دارن بهتر میتونن مدیریت کنن اما زنها احساساتین و ممکنه به مشکل بر بخورن ! از طرفی میگن زنها بخاطر تعهدی که نسبت به کارهاشون دارن بهتر کار رو انجام میدن (حالا نمیدونم این دفاع بود یه نه؟ :دی) بوس
درضمن ما به مشکلی بر نمیخوریم
Firegirl نوشته است:داره از ما دفاع میکنه
نمیشیمshanb3h نوشته است:danoush نوشته است:حالا این برا پسرا بود یا دخترا؟ازکی میخواستی دفاع کنیshanb3h نوشته است:خب منم دفاع کنم ! میگن توو مدیریت مردها بخاطر اقتداری که دارن بهتر میتونن مدیریت کنن اما زنها احساساتین و ممکنه به مشکل بر بخورن ! از طرفی میگن زنها بخاطر تعهدی که نسبت به کارهاشون دارن بهتر کار رو انجام میدن (حالا نمیدونم این دفاع بود یه نه؟ :دی) بوس
درضمن ما به مشکلی بر نمیخوریم
چرا به مشکل میخورین ! من که این دندونها رو تو آسیاب سفید نکردم
Firegirl نوشته است:هر کی میگه پسر ها بهترن دستشو ببره بالا
تا بنش کنم:دی
الثلاثاء أكتوبر 12, 2010 12:32 am من طرف nOviA
» !دختر ها یا پسر ها؟
الثلاثاء أكتوبر 12, 2010 12:29 am من طرف nOviA
» فرشته ها زن هستند
الخميس سبتمبر 16, 2010 3:07 am من طرف htchero
» چطوری فکر دیگران رو بخونیم
الثلاثاء سبتمبر 14, 2010 2:45 pm من طرف Firegirl
» درباره امو